LIETUVOS GYNYBOS IR SAUGUMO PRAMONĖS ASOCIACIJA

 

 Lietuvos gynybos ir saugumo pramonės sektoriaus atstovai įvertinti už pasiekimus vidaus ir užsienio rinkose, už išskirtinius gaminius, paslaugas, IT sprendimus gynybai ir saugumui, už lyderystę versle bei visuomeninėje veikloje. Toks renginys – pirmasis Baltijos regione.

Apdovanojimų šventėje 2023 metų lapkričio 27 dieną paskelbti devyni nugalėtojai. (Skaityti daugiau...)

PRIPAŽINIMAS IR BENDRADARBIAVIMAS

LGSPA NAUJIENOS

„Thermal by FLIR“ pristato naują aplinkos poveikiui atsparų mobilųjį telefoną ir laisvų rankjų įrangą

„Thermal by FLIR“ kasmetinėje parodoje „Mobile World Congress“ - pristato naująjį aplinkos poveikiui atsparų mobilųjį telefoną ir nešiojamą pagalbinės realybės sprendimą.
Nauji įrenginiai su „FLIR Lepton“ užpildo mobiliųjų įrenginių rinkos nišą atverdami naujas galimybes darbui pavojingose ir sprogiose aplinkose.

77241 MWC 2024 TBF Article Header

Goleta, Kalifornija ir Barselona, Ispanija 2024 m. vasario 21 d.„Teledyne FLIR“ priklausanti „Teledyne Technologies Incorporated“, kartu su partneriais „Blackview“ ir „RealWear“ pristatė du naujus „Thermal by FLIR“ produktus, kurie bus demonstruojami parodoje „Mobile World Congress“. Naujasis aplinkos poveikiui atsparus „BL9000 Pro“ 5G mobilusis telefonas iš „Blackview“ ir naujoji pagalbinės realybės nešiojamoji sistema „RealWear Navigator™ Z1“ sukurti naudojant „FLIR Lepton® 3.5“ šiluminę mikrokameros modulį.

Aplinkos poveikiui atsparus mobilusis telefonas iš „Blackview“
Naujajame „Blackview BL9000 Pro“ įdiegta „MyFLIR® Pro“ – pažangiausia rinkoje vartotojo taikomoji programinė įranga. Atnaujinta programinė įranga suteikia „BL9000 Pro“ naudotojams patentuotą vaizdo apdorojimą privalumą „VividIR™“ ir pažangias funkcijas, įskaitant temperatūros įspėjimus, izotermas ir „MSX®“ intensyvumo reguliavimą, kad šiluminiai vaizdai būtų rodomi detaliau. „BL9000 Pro“ taip gali būti susieta su „Teledyne FLIR Mobile SDK“, kuri skirta „Android“ operacinei sistemai, todėl galima naudoti patvirtintas trečiųjų šalių programines įrangas, taip pat integruoti įmonės programinę įrangą.
<Tai vienintelis telefonas rinkoje, turintis naujausią „Android 14“, „FLIR Lepton 3.5“, 5G ryšį ir pažangias „MyFLIR Pro“ šilumines ekosistemas, todėl tai yra geriausias išmanusis įrenginys, skirtas darbui pavojingoje ir sprogioje aplinkoje>, – sakė Davidas Xu „Blackview“ įkūrėjas ir generalinis direktorius. <Didžiuojamės galėdami pristatyti patobulintą, aplinkos poveikiui atsparų telefoną, kuris suteikia profesionalų praktiškumo ir inovacijų derinį technologijų ir dizaino srityse>.

Nešiojamas pagalbinės realybės sprendimas „RealWear“
Laisvų rankų įranga „RealWear“  „Navigator Z1“ yra pirmasis pavojingai ir sprogiai aplinkai saugus pagalbinės realybės terminio vaizdo produktas, sukurtas profesionalams darbui naftos ir dujų gamybos aplinkose. „Z1“ suteikia galimybę bendrauti per laisvų rankų įranga ir dalintis duomenimis, kas iš esmės keičia dalijimąsi informacija, tuo pačiu mažinant saugos riziką ir didinant veiklos efektyvumą. „RealWear“ programinė ir aparatinė įranga, kuriai galią suteikia „FLIR Lepton 3.5“, užtikrina procesų optimizavimą pačioje pavojingiausioje aplinkoje.

realwear z1

Visapusiška termotechnologijų pažanga ir palaikymas
„Visada įspūdinga stebėti, kaip mūsų novatoriški „Thermal by FLIR“ bendradarbiautajai, panaudodami savo patirtį ir integruodami mūsų kamerų modulius, kuria įspūdingus pažangiausius, aukštos vertės produktus pramonei ir vartotojams“, – sakė Mike‘as Walters‘as, neaušinamų terminių kamerų branduolių „Teledyne FLIR“ viceprezidentas.
„Thermal by FLIR“ programos bendradarbiautajai naudojasi daugiau nei keturių dešimtmečių patirtimi termovizijos pramonės specializacijoje, gaudami pagalbą ir patarimus kiekviename produkto vystymo etape nuo kūrimo iki rinkodaros. Norėdami gauti papildomos informacijos apie „Thermal by FLIR“ programą, apsilankykite https://www.flir.com/oem/thermal-by-flir/.

Norėdami pamatyti naujas „Thermal by FLIR“ partnerių naujoves apsilankykite parodą „Mobile World Congress“, „Teledyne FLIR“ stende 7 salėje, Nr. 7B6, 2024 m. vasario 26–29 d.

Dizainas ir sprendimas - Naujasdizainas.com
!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->